Specjalistyczny dwumiesięcznik dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także firm świadczących usługi dla branży HoReCa.
Restauracja dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z naszymi czytelnikami swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.
Sprawdź nas:
TUTAJ udostępniamy pełną wersję listopadowo/grudniowego wydania Restauracji
(udostępnione e-wydanie jest wierną kopią wersji drukowanej).
TUTAJ dowiesz się więcej o zamówieniu prenumeraty
TUTAJ poznasz szczegóły współpracy reklamowej
Dwumiesięcznik RESTAURACJA dla tysięcy czytelników stanowi inspirację i pomoc w codziennej pracy.