• Archiwum numerów
  • Aktualności
  • Prenumerata
  • O nas
  • Reklama
  • Kontakt
 




ZAPROSILI NAS

Marriott od kuchni
2011-02-22
Redaktor naczelna Rynku Turystycznego wraz z kilkoma innymi dziennikarzami z prasy specjalistycznej miała okazję zwiedzić warszawski hotel Marriott dosłownie od kuchni...

Smaki Irlandii
2011-02-22
Flavours of Ireland, czyli smaki Irlandii to spotkanie organizowane przez Irish Chamber of Commerce (Irlandzką Izbę Handlową), zrzeszającą firmy irlandzkie...

Gala Lotniska Chopina
2011-02-22
Po czerwonym dywanie wchodziliśmy do fioletowo podświetlonych Arkad Kubickiego pod Zamkiem Królewskim w Warszawie na Galę największego naszego portu lotniczego...

Wyjazd do PillerseeTal – perły Alp Kitzbühelskich
2011-01-16
W dniach 9–13.01.2011 r. na zaproszenie Związku (Stowarzyszenia) Turystycznego PillerseeTal (Tourismusverband PillerseeTal) grupa polskich dziennikarzy gościła w...

Podsumowanie europejskiego projektu REGTUR
2011-01-16
W przedstawicielstwie Flandrii przy Ambasadzie Belgii w Warszawie odbyło się podsumowanie projektu REGTUR, realizowanego dzięki współpracy polsko- -belgijskiej. Jego...

Izrael się promuje
2010-12-14
W końcu listopada odbył się Roadshow, czyli seria spotkań w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Wrocławiu, Poznaniu i Gdańsku, mająca na celu promocję Izraela. Yehuda...

15-lecie BUT i nowe biuro
2010-12-14
Biuro Usług Turystycznych BUT Krzysztofa Mazińskiego zaprosiło nas na miłą uroczystość 15-lecia swojej działalności. Odbyła się ona dwa tygodnie przed świętami...

Neckermann w Sharm el Sheikh
2010-12-14
Na tydzień przed świętami, Neckermann zaprosił media do Egiptu, gdzie mieliśmy okazję nie tylko poznać ofertę tego biura podróży i nowe katalogi na sezon letni...

Bawaria w SPA
2010-12-14
Niemiecka Centrala Turystyczna postanowiła chyba zmienić powszechne wyobrażenie o tym największym w Republice Federalnej Niemiec kraju związkowym, kojarzonym z...

Smaki Berlina i Brandenburgii
2010-12-14
Niemiecka Centrala Turystyki, przy okazji prezentacji stolicy kraju zza Odry i otaczającego ją regionu, zaprosiła media na kurs gotowania w restauracji Blue Cactus...

Posts navigation

Starsze wiadomości




ŚWIAT BRANŻY
/ Pól wieku Niemieckiego Szlaku Baśni
 
ŚWIAT BRANŻY
/ FRU – 18 lat i nowe logo
 
HOTELE
/ Zadłużenie hoteli w Polsce
 
ŚWIAT BRANŻY
/ Nowa platforma wspiera rozwój cyfrowej i ekologicznej turystyki
 
PREZENTACJE
/ Barwy Marrakeszu, wiatry Essaouiry i cisza pustyni
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl