Archiwum numerów
Aktualności
Prenumerata
O nas
Reklama
Kontakt
ZAPROSILI NAS
Marriott od kuchni
2011-02-22
Redaktor naczelna Rynku Turystycznego wraz z kilkoma innymi dziennikarzami z prasy specjalistycznej miała okazję zwiedzić warszawski hotel Marriott dosłownie od kuchni...
Smaki Irlandii
2011-02-22
Flavours of Ireland, czyli smaki Irlandii to spotkanie organizowane przez Irish Chamber of Commerce (Irlandzką Izbę Handlową), zrzeszającą firmy irlandzkie...
Gala Lotniska Chopina
2011-02-22
Po czerwonym dywanie wchodziliśmy do fioletowo podświetlonych Arkad Kubickiego pod Zamkiem Królewskim w Warszawie na Galę największego naszego portu lotniczego...
Wyjazd do PillerseeTal – perły Alp Kitzbühelskich
2011-01-16
W dniach 9–13.01.2011 r. na zaproszenie Związku (Stowarzyszenia) Turystycznego PillerseeTal (Tourismusverband PillerseeTal) grupa polskich dziennikarzy gościła w...
Podsumowanie europejskiego projektu REGTUR
2011-01-16
W przedstawicielstwie Flandrii przy Ambasadzie Belgii w Warszawie odbyło się podsumowanie projektu REGTUR, realizowanego dzięki współpracy polsko- -belgijskiej. Jego...
Izrael się promuje
2010-12-14
W końcu listopada odbył się Roadshow, czyli seria spotkań w Warszawie, Krakowie, Katowicach, Wrocławiu, Poznaniu i Gdańsku, mająca na celu promocję Izraela. Yehuda...
15-lecie BUT i nowe biuro
2010-12-14
Biuro Usług Turystycznych BUT Krzysztofa Mazińskiego zaprosiło nas na miłą uroczystość 15-lecia swojej działalności. Odbyła się ona dwa tygodnie przed świętami...
Neckermann w Sharm el Sheikh
2010-12-14
Na tydzień przed świętami, Neckermann zaprosił media do Egiptu, gdzie mieliśmy okazję nie tylko poznać ofertę tego biura podróży i nowe katalogi na sezon letni...
Bawaria w SPA
2010-12-14
Niemiecka Centrala Turystyczna postanowiła chyba zmienić powszechne wyobrażenie o tym największym w Republice Federalnej Niemiec kraju związkowym, kojarzonym z...
Smaki Berlina i Brandenburgii
2010-12-14
Niemiecka Centrala Turystyki, przy okazji prezentacji stolicy kraju zza Odry i otaczającego ją regionu, zaprosiła media na kurs gotowania w restauracji Blue Cactus...
Posts navigation
Starsze wiadomości
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
HOTELE
/
Jak odpowiedzieć na potrzeby klientów
RAPORT
/
W roli głównej: wyjątkowe miejsce
TARGI
/
65-lecie Stowarzyszenia Polsko-Amerykańskich Agentów Turystycznych
TARGI
/
Market Tour – miejsce pełne inspiracji do podróży
TARGI
/
100 tys. uczestników berlińskich targów ITB
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl