Zwycięstwo Kucharzy Qubus Hotel

2012-10-19

Szefowie Kuchni Qubus Hotel Złotoryja i Qubus Hotel Głogów zwyciężyli w konkursie „Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim”. Tym razem podczas targów Gastro Hotel we Wrocławiu uczestnicy przygotowywali dania bankietowo-cateringowe z ryb i owoców morza.


- Tematyka dań konkursowych w tej edycji jest w Polsce coraz bardziej popularna, także w restauracjach Qubus Hotel serwujemy owoce morza m.in. krewetki tygrysie podane na duszonym ananasie z listkami mięty, owocem granatu i młodym szpinakiem – mówi Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii w sieci Qubus Hotel – jesteśmy dumni, że nasi Szefowie Kuchni zdobywają...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail