Przepisy Pawła Oszczyka w najnowszej książce "Wykwintna kuchnia polska"

2012-12-05

W tegorocznej ofercie oficyny BOSZ znalazła się wyjątkowa pozycja, luksusowy album kulinarny zawierający przepisy najlepszych artystów kuchni polskiej, w tym Szefa Pawła Oszczyka z restauracji La Rotisserie w Warszawie. Książka powstała pod patronatem Anny Komorowskiej, Małżonki Prezydenta RP, która także przedstawiła w niej swoje propozycje kulinarne.

 

Album pozwala odkryć tradycyjne polskie produkty w nowych daniach i smakach, podzielonych na cztery pory roku. Bardzo oryginalne potrawy zostały wspaniale zaaranżowane, dzięki czemu towarzyszące przepisom zdjęcia są w istocie artystycznymi kulinarnymi...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail