Projektowanie kulinariów - nowe studia podyplomowe na łódzkiej ASP

2013-07-26

Łódzka Akademia Sztuk Pięknych uruchamia nowatorskie studia podyplomowe - Projektowanie kulinariów. W programie m.in. projektowanie akcesoriów kuchennych, fotografowanie żywności, kompozycje dań i warsztaty kulinarne.

Wojciech Modest Amaro, Piotr Bikont, Tomasz Deker, Tomasz Rygalik, Małgorzata Czudak - to tylko niektóre nazwiska wykładowców pierwszych w Polsce studiów z projektowania kulinariów. - Ten kierunek to odpowiedź na światowe trendy. Food design to niezwykle szeroka i rozwijająca się dziedzina - przekonuje prof. Jolanta Rudzka-Habisiak, rekor Akademii Sztuk Pięknych.

Czym jest food design? To interdyscyplinarna dziedzina, która obejmuje różne zagadnienia z wielu obszarów designu: projektowania sztućców, talerzy, tekstyliów, dekoracji, aranżacji wnętrz, stylizacje dań, aż po fotografowanie i...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail