Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

2014-01-16

W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.

pierogi

Polska kuchnia regionalna nadal ma wiele do zaoferowania. To nie tylko bigos, pierogi, fasolka czy flaczki. To bogactwo naszej rodzimej kuchni. Niekiedy połączenie smaków prostych składników daje niepowtarzalny smak, a czasem to tradycyjny charakter naszych regionalnych produktów wpływa na znakomitość dania. Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków - Szef Kuchni Stanisław Bobowski oraz Sous Chef Miłosz Kowalski, postanowili w styczniu, w ramach tematycznego bufetu Surf&Turf, zaserwować zapomniane smaki polskiej kuchni. To świetna...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail