Wiosenna magia smaków w restauracji La Rottiserie

2014-04-30

Wiosenne kompozycje smaków, przygotowane przez Pawła Oszczyka będą królować w restauracji La Rotisserie w hotelu Le Regina Warsaw. Dopełnieniem wybornych dań będą nadzwyczajne wina od małych producentów, starannie wyselekcjonowane przez sommeliera, Andrzeja Strzelczyka.

a_MG_9337

a_MG_9373

„Wiosna to czas, w którym wszystko budzi się do życia. Kreując nową kartę zależało nam na stworzeniu lekkich, orzeźwiających dań oryginalnie łączących z pozoru wykluczające się smaki. Chcieliśmy także wykorzystać produkty sezonowe – mówi Szef Paweł Oszczyk. Miłośnikom mięsa proponujemy delikatny, pieczony comber jagnięcy z musem z marchewki i imbiru oraz sosem z lauru i kardamonu. Na nieco mniejszy apetyt lub jako przystawkę polecamy wyśmienitego tatara wołowego z zielonymi szparagami i letnią truflą. Sympatycy ryb powinni skusić się na delikatnego, soczystego dorsza...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail