WARS przywita podróżnych świąteczną ofertą dań

2014-12-23

Od 22 grudnia pasażerowie pociągów PKP Intercity mogą skosztować tradycyjnych, świątecznych potraw serwowanych w wagonach WARS. Specjalna oferta dostępna będzie w wagonach gastronomicznych do 6 stycznia.

Receptury i sposób przygotowania potraw zostały opracowane przez szefa kuchni WARS - Piotra Zaborowskiego. W dedykowanej ofercie świątecznego menu pasażerowie znajdą m.in czerwony barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, rybę oraz ciasto piernikowe. - Menu WARS na święta to z jednej strony tradycyjne, znane z wigilijnych stołów potrawy, a z drugiej kilka nowych kulinarnych pomysłów, stąd naszym głównym daniem jest dorsz z duszonymi kurkami i buraczkami na miodzie. Mamy nadzieję, że będzie to nie tylko smaczne danie, ale i inspiracja do zmiany świątecznego menu również przy rodzinnym stole – mówi Piotr Zaborowski, szef kuchni WARS.

Aktualności


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail