Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

2014-06-03

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców.

r1

W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.
Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków, jak zawsze stawia na świeżość oraz przyrządzanie potraw z sezonowych składników. Właśnie dlatego z nadejściem cieplejszych dni i pojawieniem się bogactwa nowalijek razem ze swoim zespołem przygotował nowe, letnie menu Restauracji Milk&Co. „W nowej karcie staraliśmy się uwzględnić ulubione dania naszych gości. Niektóre z nich pojawiają się w nowych odsłonach, jednak jest też sporo zachwycających smakiem nowości – jak grillowane polędwiczki wieprzowe ze wspaniałym sosem z musztardy wieloziarnistej. Nasze wakacyjne menu pełne jest różnorodnych i świeżych smaków, sezonowych produktów oraz słonecznych kolorów” – mówi Stanisław Bobowski.

W karcie dań zarówno smakosze mięs jak i zwolennicy dań wegetariańskich znajdą coś dla siebie. W menu znalazły się: jagnięcina z puree z ziemniaków i marchewki ze słodkim czosnkiem, czy polędwiczki wieprzowe. Ciekawostką i popisowym daniem Szefa Kuchni jest znakomita wołowina na 2 sposoby – którą gość otrzyma jako stek wysmażony zgodnie ze swoimi preferencjami i duszone policzki wolowe w formie kruchego duszonego mięsa rozpływającego się w ustach. Jako...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail