Wyniki Festiwalu Restaurant Week

2017-05-23

Wiosenna edycja Festiwalu Restaurant Week “Emocje na talerzach!” dobiegła końca. W 378 najlepszych restauracjach i 30 miastach w całej Polsce, przy wspólnym stole spotkało się 90 tys. osób. Patronem medialnym wydarzenia był dwumiesięcznijk “Restauracja”.

 

rs 2017 05 01

 

Wyniki Plebiscytu Gości wiosennej edycji Festiwalu zostały ogłoszone 17 maja na Konferencji online. W trakcie pierwszej części konferencji eksperci podzielili się wiedzą na temat trendów w świecie gastronomii. Grzegorz Łapanowski, Małgorzata Minta, Agata Godlewska, Maciej Nowicki, Jacek Szydłowski, Barbara Starecka, Ula Somow i inni przyjaciele Festiwalu opowiedzieli m.in. o polskiej kuchni, menu dziecięcym w restauracjach, potędze nowych mediów w komunikacji restauracji. Wielkim finałem wieczoru było ogłoszenie wyników Plebiscytu Gości Festiwalu! Cała konferencja dostępna jest jako materiał VOD: https://www.youtube.com/watch?v=3JCxTp_OOOI

 

Przedstawiamy restauracje, które zyskały najwyższe noty:

 

WYNIKI OGÓLNOPOLSKIE:

 

NAJLEPSZA PRZYSTAWKA: CZTERY ŚCIANY (ŁÓDŹ RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZE DANIE GŁÓWNE: HOTEL AGIT (LUBLIN RESTUARANT WEEK)

NAJLEPSZY DESER: BINOWO PARK GOLF CLUB (SZCZECIN RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZA ATMOSFERA: RESTAURACJA UMAMI (SILESIA RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZA OBSŁUGA: RESTAURACJA BELETAGE – IBB GRAND HOTEL LUBLINIANKA(LUBLIN RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZY DEBIUT: WARUNG JAKARTA (WARSAW RESTAURANT WEEK)

 

NAJLEPSZA RESTAURACJA: 3 MIEJSCE – INNA BAJKA (BIAŁYSTOK RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZA RESTAURACJA: 2 MIEJSCE – MONIDŁO (POZNAŃ RESTAURANT WEEK)

NAJLEPSZA RESTAURACJA: 1 MIEJSCE – ALYKI RESTUARACJA (WROCŁAW RESTAURANT WEEK)

 

Białystok Restaurant Week

 

Najlepsza przystawka: Restauracja Tokaj

Najlepsze danie główne: Restauracja Browar Stary Rynek

Najlepszy deser: Restauracja Lipcowy Ogród

Najlepsza atmosfera: Restauracja Hotel Leśny

Najlepsza obsługa: Restauracja Inna Bajka Resto Bar

 

Najlepsza Restauracja: 3 miejsce - Restauracja Tokaj

Najlepsza Restauracja: 2 miejsce - Zamek w Tykocinie

Najlepsza Restauracja: 1 miejsce - Inna Bajka Resto Bar

 

Kraków Restaurant Week

 

Najlepsza przystawka: Restauracja Qualita

Najlepsze danie główne: Restauracja Gąska

Najlepszy deser: Restauracja Winestone

Najlepsza atmosfera: Restauracja Veganic

Najlepsza obsługa: Restauracja Winoman

 

Najlepsza Restauracja: 3 miejsce - Winoman

Najlepsza Restauracja: 2 miejsce - Klimaty Południa

Najlepsza Restauracja: 1 miejsce - Włoska

 

Lublin Restaurant Week

 

Najlepsza przystawka: Restauracja Od Kuchni

Najlepsze danie główne: Restauracja Hotel Agit

Najlepszy deser: Restauracja Perłowa pijalnia piwa

Najlepsza atmosfera: Restauracja Perłowa pijalnia piwa


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail