„Szef kuchni poleca” w restauracjach Chłopskie Jadło

2017-07-07

Chłopskie Jadło, restauracje zarządzane przez Sfinks Polska, wprowadziły ofertę „Szef kuchni poleca”. Zawiera ona propozycje dań, przygotowane przez szefów kuchni poszczególnych lokali, nawiązujące do kulinarnych upodobań ich gości oraz uwzględniające regionalne smaki. Nowa wkładka jest dostępna we wszystkich lokalach Chłopskie Jadło. Wśród rozmaitych propozycji kulinarnych znalazły się zarówno przystawki, dania główne jak i desery.

Mocny akcent regionalny charakteryzują przystawki z restauracji w Bielsku Białej. Są to: bacówka, czyli trzy sztuki grillowanego oscypka z żurawiną oraz kwaśnica - zupa z kapusty kwaszonej z dodatkiem borowików i żeberka. Szef kuchni Chłopskiego Jadła we Wrocławiu proponuje natomiast na przystawkę pasztet z królikiem, podawany z żurawiną oraz pajdą chleba z masłem. Spośród dań głównych goście krakowskich restauracji - przy ul. Św. Jana i przy ul. Św. Agnieszki mogą skosztować niecki krakowskiej, czyli bogatego zestawu różnych rodzajów mięs, sera...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail