Premiera kaw z nalewaka w Costa Coffee

2017-07-13

W czerwcu w kawiarniach COSTA COFFEE pojawiła się nowa propozycja dla smakoszy – Cold Brew, czyli czarna, esencjonalna kawa macerowana na zimno, która w krótkim czasie zyskała wielu fanów. W lipcu Costa Coffee idzie o krok dalej i wprowadza do menu kawę Nitro Cold Brew. Jest to kawa macerowana przez prawie dobę, która po filtracji jest nasycana azotem i serwowana z profesjonalnego tapa.

Zdaniem niektórych jej smak przypomina znanego irlandzkiego stouta. Nitro Cold Brew to zupełnie nowy sposób podawania Cold Brew. Kawa, po 20 godzinnym macerowaniu, uwalniana jest przez zawór ciśnieniowy, który nasyca płyn czystym azotem. W efekcie otrzymujemy delikatnie musującą kremową kawę z...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail