Siódmy konkurs Wine & Food Noble Night rozstrzygnięty

2014-10-09

Ta edycja gościła dwanaście zespołów kulinarnych z całej Polski. Publiczność mogła nagrodzić Restauracje w trzech kategoriach: przystawka (Concordia Taste), danie główne (T-Bone) i deser (Signature). W kategorii jury konkurs wygrała Concordia Taste.

Katarzyna_Rolak_ogloszenie_wynikow_WFN_2014

W trakcie kilkugodzinnej imprezy prawie 200 kelnerów podawało około 12 tysięcy dań 1000 gościom, na sali restauracyjnej o powierzchni 5 000 mkw. Wykorzystuje się 14 tysięcy talerzy, 3 tysięcy szklanek i 10 tysięcy kieliszków do wina, które dzięki Winkolekcji było drugim tytułowym bohaterem wieczoru.
Selekcja restauracji rozpoczyna się jednak kilka miesięcy wcześniej na podstawie nadsyłanych przez cały rok zgłoszeń. Wyróżniony tuzin szefów kuchni konfrontuje się podczas wyjątkowego wieczoru, który obfituje w atrakcje kulinarne, ale i bogaty program rozrywkowy. O podium w tym roku walczyli: Michał Bajerski – restauracja Dawne Smaki (Warszawa), Łukasz Budzik – restauracja Monopol (Wrocław), Martin Gimenez Castro – restauracja Salto Cuisine by Martin Gimenez Castro (Warszawa), Mariusz Glac – restauracja Wentzl (Kraków), Michał Górecki –...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail