Kongres Szefów Kuchni 2017

2017-08-19

Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie się ono 11 października 2017, w Centrum MT Polska w Warszawie. Jest to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie także możliwość rozmowy z około 100 Dostawcami HoReCa. Patronem medialnym Kongresu jest magazyn „Restauracja”.

rs 2017 07a 01

Nowościami tegorocznej edycji są dwa atrakcyjne konkursy. Pierwszy z nich o nazwie Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017 trwa jedynie do 31 sierpnia. Aby wziąć w nim udział należy po pierwsze zarejestrować swój udział w Kongresie. Następnie wydrukować kartę konkursową zamieszczoną na stronie: http://kongresszefowkuchni.pl/konkursy. Wpisać na niej proponowany hasztag, a następnie sfotografować wypełnioną kartę samą lub wraz z selfie, a zdjęcie zamieścić na profilu Kongresu na facebook’u i zachęcić znajomych do głosowania na zamieszczone zgłoszenie. Główną nagrodą w konkursie jest Blender Vitamix VITA-PREP 3, który cenią sobie zawodowi kucharze i szkoły gotowania na całym świecie za wyjątkową moc, wszechstronność i wydajność. VITA-PREP 3 wspomaga szereg czynności: od siekania delikatnych składników po miksowanie gęstych puree.

W programie wydarzenia znajdą się, między innymi poniższe prelekcje:

  • Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji. Prowadzone przez Annę Dębską, redaktor naczelną www.GdzieZjesc.info® .
  • Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Prowadzone przez Agnieszkę Piskałę, dietetyka, nutridietetyka, diet coach’a.
  • Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki... Prowadzone przez Marka Skałę, trenera warsztatowego, coach’a, mówcę inspiracyjnego, konsultanta biznesowego.
  • Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”. Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje "Pareto". Prowadzone przez Piotra Rogowskiego, niezależnego menedżera i eksperta gastronomii.
  • Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’? Prowadzone przez Agnieszkę Czaplińską, trenera biznesu, coacha indywidualnego i grupowego.

Gość specjalny, Marek Kamiński, podróżnik, polarnik i przedsiębiorca opowie: Jak niemożliwe staje się możliwe czyli wyprawy na krańce marzeń.

W trakcie Kongresu odbędą się aż dwie debaty ekspertów, w których udział wezmą doświadczeni szefowie kuchni:

1. Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe.
2. Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.

Szczegółowy program Kongresu:


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail