Gault&Millau Tour 2017 podnosi poziom kulinarny w Polsce

2017-10-04

Zadaniem Gault&Millau Tour 2017 było wybranie najlepszych szefów rodzimej kuchni. W ramach cyklu wydarzeń organizowano kulinarne spotkania w czterech regionach kraju. Kuchmistrzowie nagradzani byli w pięciu kategoriach: Szef Roku, Szef Jutra, Młody Talent, Kobieta Szef, Kuchnia Tradycyjna. Podczas eventu marka Debic prezentowała swoje rozwiązania i możliwości wykorzystania produktów.

rs 2017 09g 02

Wybór odbywał się na podstawie degustacji popisowych dań przygotowanych przez zaproszonych szefów kuchni w danym regionie. Kucharze prezentowali m.in. takie potrawy jak crumble z suszonego kogla-mogla z malinami czy tatar wołowy z fermentowaną kapustą pekińską. Są to przede wszystkim dania lokalne, a przy tym zdrowe. Podczas imprezy zostały przyznane nagrody dla najlepszych szefów kuchni, w tym również naszych klientów z Małopolski, Śląska, Podkarpacia i Bieszczad. Wszystkie spotkania były bardzo...


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail