Najlepsze smaki na Kongresie Szefów Kuchni

2017-10-16

Podstawą sukcesu każdej kuchni są przede wszystkim najwyższej jakości produkty. Dlatego też na Kongresie Szefów Kuchni pojawiło się mnóstwo gości, którzy mogli bliżej poznać ofertę ok. 100 dostawców HoReCa. Dla odwiedzających mistrzowie kuchni przygotowali poczęstunek w postaci wykwintnych dań czy wymyślnych deserów. Dodatkowo, obecni mogli wymienić swoje poglądy i doświadczenia oraz zaczerpnąć wiedzy merytorycznej z odbywających się podczas kongresu prelekcji.

 rs 2017 10 03

W strefie dostawców pojawiły się jedynie wyselekcjonowane firmy, które mogły pokazać swoje produkty przybywającym gościom. Kryterium ich wyboru była najwyższa jakość. Jednym z wystawców, który zaprezentował swoje produkty oraz dania nimi inspirowane, był Debic największa spośród profesjonalnych nabiałowych marek, należąca do FrieslandCampina.

 

Goście, którzy odwiedzali stoisko Debic, mogli spróbować naszych produktów. Przygotowaliśmy zarówno coś na słodko, jak i słono. Słodkimi inspiracjami dzielił się Paweł Salamon (Szef Kuchni w Pałacu Smolarnia), a Witek Iwański (Szef Kuchni Restauracji Aruana w Hotelu Narvil) przygotował szereg...


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail