Laureaci konkursu L’Art de la cuisine Martell 2015!

2015-03-03

XIII Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Kulinarnych – L’Art de la cuisine Martell dobiegł końca. Ogrom emocji, wybitni kucharze, wykwintne dania oraz koniak – to tylko niektóre elementy tegorocznego konkursu kulinarnego. Na czas jego trwania średniowieczny Zamek Ryn stał się areną kuchennych zmagań.

pws-2015-01d-65

pws-2015-01d-66

Do walki o tytuł najlepszych stanęło 15 dwuosobowych drużyn reprezentujących restauracje z całej Polski. Pucharu bronili także ubiegłoroczni laureaci konkursu. XIII edycja była wyjątkowa ze względu na obchody 300 urodzin Domu Koniaku Martell oraz blisko 700 rocznicę istnienia Zamku Ryn. Zwycięzcami tegorocznej edycji zostali Jakub Walczak i Tomasz Zdrenka z Restauracji Enjoy Platinum Palace Residence w Poznaniu. Mistrzem ceremonii był Dariusz Struciński – wybitny szef kuchni Hotelu Anders, a imprezę tradycyjnie już poprowadzili Karol Okrasa oraz Dariusz Maląg.

pws-2015-01d-67


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail