Wiosenne menu W Le Victoria Brasserie Moderne

2015-04-14

Restauracja Le Victoria Brasserie Moderne zaprasza na nowe doznania kulinarne. Nowe sezonowe menu jest dostępne w restauracji od końca marca. Zostało przygotowane przez szefa kuchni Macieja Majewskiego na podstawie jego autorskiej koncepcji.

Wiosenne Menu w Le Victoria Brasserie Moderne proponuje tej wiosny bogactwo smaków oparte na najświeższych składnikach. Wśród kompozycji szefa kuchni znajdują się: pasztet z kaczki w cieście z foie gras podawany z marynowanymi warzywami i jabłkowym chutney, filet z okonia morskiego z kalafiorowym purée i rybnym velouté, schab z mlecznego prosiaka podawany z purée z selera, smażoną dymką w kompozycji z sosem z tymiankiem, jak również polędwica cielęca z chrupiącą grasicą, chrupiącymi sercami sałaty rzymskiej i glazurowana pietruszką.

W menu dostępne są lekkie dania De-Light. Wśród...

Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail