Innowacje, wiedza, carvingowe mistrzostwa i „Najlepszy z najlepszych”, 
czyli 18. edycja Kulinarnego Pucharu Polski

2018-10-01

Targi Polagra Gastro i Invest Hotel od wielu lat sprawiają, że Poznań tuż na początku taje się miejscem spotkań polskiego sektora HoReCa. Przedstawiciele tego sektora przybywają 
do stolicy Wielkopolski, by poznać najnowsze trendy w zakresie wyposażenia restauracji czy hoteli, wziąć udział w wartościowych szkoleniach czy konferencjach, a także by kibicować najlepszym kucharzom – zawodnikom Kulinarnego Pucharu Polski.


Tegoroczną ekspozycję utworzy blisko 100 wystawców – producentów i dystrybutorów urządzeń 
do profesjonalnych kuchni, które usprawnią prace kucharzy, kawy i urządzeń do jej parzenia, mebli 
i wyposażenia przestrzeni w obiektach noclegowych, technologii, które zwiększą komfort 
i bezpieczeństwo gości hotelowych czy też wyposażenia, które pozwoli rozszerzyć ofertę restauracji czy hotelu. Udział w targach wezmą liderzy rynku w powyższym zakresie, w tym m.in. takie firmy jak Komat, Wintehalter, Eurofirany, Primulator czy Nestle.

Targi Polagra Gastro i Invest Hotel to w tym roku aż dwie strefy inspiracji. Pierwsza z nich, Galeria Innowacji, znana jest z nietuzinkowych rozwiązań dedykowanych co szczególności restauracjom. 
W tym roku zostanie w niej zaprezentowana rekordowa liczba rozwiązań, w tym m.in. urządzenia 
do sezonowania ekskluzywnych mięs i serów, szafy chłodnicze oparte o innowacyjną nanotechnologią zapobiegającą starzeniu produktów oraz wielofunkcyjne urządzenia, które sprawdzą się w lokalach 
o małej...


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail