Bursztyn Szefa i Szafir Szefa – nowe produkty dla HoReCa

2018-10-09

Premierę nowych serów podczas Kongresu Szefów Kuchni zapowiedziała Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek z Radzynia Podlaskiego. Bursztyn Szefa i Szafir Szefa to wyjątkowe produkty, które mają szansę podbić serca szefów kuchni i ich gości. Ich walory będzie można poznać wyłącznie w dobrych, polskich restauracjach.

Polskie sery klasy premium zostały wyprodukowane specjalnie z myślą o szefach kuchni i prowadzonych przez nich restauracjach.
Sery długodojrzewające pod marką Skarby Serowara spotkały się z ogromnym uznaniem konsumentów indywidualnych oraz branży gastronomicznej.
– Historia sera Bursztyn sięga 2002 roku, ale w ciągu kilku ostatnich lat obserwujemy satysfakcjonujące zainteresowanie naszymi produktami ze strony profesjonalistów. A mam na myśli szefów kuchni, kucharzy, restauratorów, organizatorów ważnych dla branży eventów. W konsekwencji, nasze sery długodojrzewające są obecne podczas wielu wydarzeń i konkursów kulinarnych. A co ważniejsze – wkroczyły na zaplecza kuchenne polskich restauracji. – tłumaczy Emilia Pożarowszczyk, Kierownik Działu Marketingu i PR  firmy Spomlek.

Wychodząc naprzeciw bardzo...


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail