V Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau na 2019 rok

2018-11-30

Jubileuszowa, bo już piąta Gala Premierowa Gault&Millau, która odbyła się 26 listopada 2018 r. w Gdańsku, była okazją dla debiutu Żółtego Przewodnika na rok 2019, ale też wręczenia nagród najlepszym szefom kuchni. Jak co roku przyznano trofea w pięciu kategoriach, a najważniejszy tytuł Szefa Roku przyznano Markowi Flisińskiemu, szefowi kuchni restauracji Water&Wine w Nałęczowie.

zoty may

W wydarzeniu pod honorowym patronatem Województwa Pomorskiego, Pomorskiej Regionalnej Organizacji Turystycznej oraz Miasta Gdańsk, wzięło udział  750 gości, w tym ponad 400 szefów kuchni z całej Polski. Podczas gali wręczono nagrody szefom kuchni, którzy swoją pracą, osiągnięciami i doświadczeniem promują polską gastronomię w kraju i zagranicą, inspirują i wytyczają nowe, kulinarne trendy.
Nagrody w pięciu kategoriach otrzymali:

•             Szef Roku – Marek Flisiński, restauracja Water&Wine (Nałęczów)
•             Szef Jutra – Aleksander Baron, restauracja Zoni (Warszawa)
•             Kobieta Szef – Katarzyna Rogowska, restauracja Cadenza (Katowice)
•             Młody Talent – Arkadiusz Wilamowski, restauracja Chłodna 15 by Wilamowski (Warszawa)
W tym roku, wyjątkowo z okazji jubileuszu oraz rocznicy 100 –...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail