Biznes HoReCa to gra - przekonaj się o tym podczas Food Interactive Days już 6-7 lutego w AmberExpo w Gdańsku. Zapowiada się event, który łączy spotkania z profesjonalistami w formie warsztatów, przestrzeń do networkingu oraz ekspozycję targową.
Biznes HoReCa jest jak gra, a jak wiadomo, każdy chce grać w najlepszej drużynie. Liczy się szybkość
w podejmowaniu trafnych decyzji, otwartość na zmiany i nieustanne doskonalenie się. Ci, którzy osiadają na laurach, szybko pozostają w tyle. Mówi się, że trening czyni mistrza, takim treningiem dla branży gastronomicznej będzie Food Interactive Days – nowe wydarzenie na gastronomicznej mapie Polski, które już 6-7 lutego odbędzie się w AmberExpo w Gdańsku.
Dobrze przeprowadzony trening w dużej mierze zależy od prowadzącego. W biznesie jest jak w sporcie, właściwe przygotowanie wpływa na kondycję zespołu. Tak jak zawodnicy trenują pod okiem trenera, tak osoby zajmujące się gastronomią mogą doskonalić swoje umiejętności pod okiem najlepszych ekspertów z branży. Dlatego organizatorzy zadbali, aby wśród zaproszonych gości znaleźli się cenieni specjaliści z całej Polski.
– W związku z ogromną konkurencyjnością na rynku, każdy z nas chce zdobywać wiedzę. Postanowiliśmy więc zorganizować wydarzenie, które poruszy najbardziej istotne tematy
w gastronomii. Program został tak skonstruowany, aby goście mogli posiąść wiedzę pomocną
w opracowaniu i wdrażaniu strategii marketingowych – mówi Paulina Polewka, manager projektu.
Food Interactive Days to event, który łączy spotkania z profesjonalistami w formie warsztatów, przestrzeń do networkingu oraz ekspozycję targową.
Zgrany zespół to podstawa
Każdy marzy o sukcesach, ale czy można je osiągnąć bez zgranego zespołu? Na dłuższą metę
z pewnością nie. Każda osoba w drużynie jest bardzo ważna. Szef kuchni, manager, kelner, barman, osoba pracująca „na zmywaku” - wszyscy pracownicy tworzą jeden organizm. O budowaniu relacji
i porozumienia w zespole porozmawiamy...