Food Interactive Days

2019-01-18

Biznes HoReCa to gra - przekonaj się o tym podczas Food Interactive Days już 6-7 lutego w AmberExpo w Gdańsku. Zapowiada się event, który łączy spotkania z profesjonalistami w formie warsztatów, przestrzeń do networkingu oraz ekspozycję targową.  

 49686418 281140585917584 7309670927724183552 o

Biznes HoReCa jest jak gra, a jak wiadomo, każdy chce grać w najlepszej drużynie. Liczy się szybkość
w podejmowaniu trafnych decyzji, otwartość na zmiany i nieustanne doskonalenie się. Ci, którzy osiadają na laurach, szybko pozostają w tyle. Mówi się, że trening czyni mistrza, takim treningiem dla branży gastronomicznej będzie Food Interactive Days – nowe wydarzenie na gastronomicznej mapie Polski, które już 6-7 lutego odbędzie się w AmberExpo w Gdańsku.

Dobrze przeprowadzony trening w dużej mierze zależy od prowadzącego. W biznesie jest jak w sporcie, właściwe przygotowanie wpływa na kondycję zespołu. Tak jak zawodnicy trenują pod okiem trenera, tak osoby zajmujące się gastronomią mogą doskonalić swoje umiejętności pod okiem najlepszych ekspertów z branży. Dlatego organizatorzy zadbali, aby wśród zaproszonych gości znaleźli się cenieni specjaliści z całej Polski.

– W związku z ogromną konkurencyjnością na rynku, każdy z nas chce zdobywać wiedzę. Postanowiliśmy więc zorganizować wydarzenie, które poruszy najbardziej istotne tematy
w gastronomii. Program został tak skonstruowany, aby goście mogli posiąść wiedzę pomocną
w opracowaniu i wdrażaniu strategii marketingowych – mówi Paulina Polewka, manager projektu.

Food Interactive Days to event, który łączy spotkania z profesjonalistami w formie warsztatów, przestrzeń do networkingu oraz ekspozycję targową.

Zgrany zespół to podstawa

Każdy marzy o sukcesach, ale czy można je osiągnąć bez zgranego zespołu? Na dłuższą metę
z pewnością nie. Każda osoba w drużynie jest bardzo ważna. Szef kuchni, manager, kelner, barman, osoba pracująca „na zmywaku” - wszyscy pracownicy tworzą jeden organizm. O budowaniu relacji 
i porozumienia w zespole porozmawiamy...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail