Dekton w nowym formacie 4 mm!

2019-03-11

Lista zastosowań kompaktowych powierzchni Dekton jest imponująca, a efekty zadziwiają swoim wzornictwem, jakością i łatwością w utrzymaniu czystości. Do tego wszechstronnego materiału, stosowanego na blaty kuchenne i łazienkowe, podłogi, okładziny drzwi, czy elewacje dołącza właśnie nowy format Slim o grubości zaledwie 4 mm!

Wraz z nadejściem marca Cosentino, światowy lider w zakresie produkcji i dystrybucji innowacyjnych powierzchni dla świata architektury i wzornictwa, wprowadza Slim: nową wersję ultrakompaktowego blatu Dekton®, o grubości zaledwie 4 milimetrów. Nowy format będzie łączył w sobie niezwykłe właściwości techniczne oraz mechaniczne, z jakich znany jest...


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail