Pomysły restauracji na "wielkanocne jajko"

2019-04-16

Tradycyjnie spotkania integracyjne odbywają się z okazji świąt. Coraz częściej pracownicy i pracodawcy spotykają się ze sobą w pracy lub poza nią na Wielkanoc. W przygotowaniu wielkanocnych poczęstunków pomagają restauracje. Sieć restauracji Jeff’s postawiła na krótkie menu wielkanocne, w którym znalazły się faszerowane jaja, żurek, kiełbaski jagnięce z sałatką wiosenną i frytkami oraz pascha.

telefony restauracje

 Restauracje U Szwejka i Podwale 25 mają rozbudowaną ofertę wielkanocnego menu, skierowaną do szerokiego grona odbiorców. W święta dużym powodzeniem cieszą się tu mięsa – zarówno zimne przystawki, jak i dania główne.

– Proponujemy na przystawkę jajka faszerowane szynką i pieczarkami lub tradycyjny śledź pod pierzynką. Jako danie główne serwujemy roladę z piersi indyka z suszonymi morelami, karmelizowaną marchewką oraz młodymi...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail