Branża spotkała się podczas 4. edycji Mazury HoReCa

2019-04-16

Prestiżowe konkursy kulinarne, znani szefowie kuchni w strefie pokazów, profesjonalni kupujący z całej Polski i najlepsi dostawcy: liderzy w branży, specjalistyczne szkolenia gastronomiczne – tak po krótce można scharakteryzować IV edycję targów Mazury HoReCa, które odbyły się 09 i 10 kwietnia w Expo Mazury w Ostródzie. Magazyn RESTAURACJA był patronem medialnym wydarzenia.

 DSC 8775

IV edycja targów Mazury HoReCa przyciągnęła kilkudziesięciu wystawców z Polski i zagranicy, którzy mieli możliwość spotkać nowych klientów oraz porozmawiać o kondycji i kierunkach rozwoju branży. Dzięki systemowi meetingowemu w trakcie dwóch dni targowych odbyło się kilkaset spotkań na linii hosted buyer – wystawca.

Sercem targów była strefa konkursowa, która na swoich na swoich stanowiskach gościła uczestników 4 konkursów kulinarnych. Oprócz mających już swoją tradycję konkursów Drób na Polskim Stole i Gęsina w Restauracji...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail