Letnie menu w restauracji Hulakula

2019-05-28

Jedno z największych centrów rozrywkowo-rekreacyjnych w Warszawie, Hulakula, kojarzone jest przede wszystkim z kręglami oraz wydarzeniami i koncertami muzycznymi. Jednak coraz więcej odwiedzających docenia to miejsce za stale rozwijającą się ofertę gastronomiczną. Przy ul. Jagiellońskiej 82B do dyspozycji gości są m.in. trzy bary oraz restauracja z ogródkiem, w której od połowy maja serwowane jest autorskie menu Bartosza Adamskiego – najmłodszego uczestnika polskiej edycji Masterchefa. Goście restauracji Hulakula znajdą w karcie nieoczywiste połączenia smakowe, nawiązujące do kuchni włoskiej i azjatyckiej.

menu letnie 11

Centrum rozrywki Hulakula działa w stolicy od...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail