Przepis na sukces w gastronomii ma wiele składników

2012-07-17

Gastronomia, to jeden z niewielu sektorów polskiego rynku, który tak dynamicznie zmienia się wraz ze stylem życia społeczeństwa. Wymagania i oczekiwania odwiedzających lokale stale rosną, a najnowsze trendy konsumenckie, które stanowią główny wyznacznik dla restauratorów – nie gwarantują sukcesu. Jak więc utrzymać się na fali dłużej niż kilka sezonów i osiągnąć status miejsca kultowego? Przepis na sukces nie jest prosty, ale znajduje się w zasięgu ręki każdego – nawet początkującego – gastronoma.

 

TUŻ ZA ROGIEM

Polacy deklarują, że najczęstszym powodem jedzenia na mieście jest prowadzony styl życia i związany z nim brak czasu na posiłki w domu. Nieprzypadkowo, w okolicach uczelni oraz biurowców prym wiodą mniejsze punkty gastronomiczne, kawiarnie i coffee shopy. Puby i restauracje wzbudzają natomiast największe zainteresowanie w lokalizacjach...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail