Święto kuchni i designu na Placu Bankowym 1

2019-08-29

Arcydzieła w słoikach, czyli wykłady i warsztaty o kiszeniu, ostrygi i prosecco, kultowe samochody, konsultacje barbera i wiele innych atrakcji przy dźwiękach zespołu dixielandowego czeka na Warszawiaków podczas święta Placu Bankowego 1.

 Elefant1

Plac Bankowy 1 to odrestaurowany, rozbudowany i zmodernizowany zabytkowy budynek, który od kilku lat jest modnym miejscem spotkań. Na jego dziedzińcu 7 września odbędzie się „Święto kuchni i designu”, wydarzenie, które ma umilić Warszawiakom powrót z wakacji i zbliżające się zakończenie lata.

 Święto kuchni

Najważniejszym punktem programu święta jest otwarty wykład dr. Rafiego Fishera, eksperta marynowania i kiszenia według tradycyjnych międzynarodowych receptur, który rozpocznie się o godzinie 13:00. Dr Fisher opowie o właściwościach marynat i ich ciekawych smakach. Teoria to jednak za mało, dlatego godzinę później poprowadzi warsztaty kreatywnego kiszenia...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail