6 października poznamy sekrety jesiennych przetworów na Placu Handelka

2019-10-03

W ramach projektu Slow Food-CE i pod patronatem Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej Kraków 2019, sąsiedzkie targi na Placu Handelka gromadzą coraz większą społeczność osób zainteresowanych powrotem do rzemieślniczych metod przetwarzania produktów regionalnych. Już 6 października na kolejnym z cyklu wydarzeń spotkać będzie można lokalnych wystawców, którzy oddali się zamiłowaniu do kiszenia, marynowania i wekowania. Czas na przetwory!

glabik krakowski 1

Poprzednie edycje targów z produktami z naszego regionu udowodniły, że grupa osób zainteresowanych zdrowym żywieniem stale się powiększa. Nieopodal Starego Kleparza, przy ulicy Św. Filipa 14 w...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail