Konkurs "Czas na rybę" rozstrzygnięty

2019-10-15

6 października 2019 r. podczas 9.Wojewódzkiego Święta Karpia oPolskiego, na Zamku w Niemodlinie odbył się konkurs kulinarny "Czas na rybę". Pięć dwuosobowych drużyn z całej Polski walczyło o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego w towarzystwie maślanki naturalnej z OSM Olesno. 

cnr 2019 7

Wyniki konkursu:

  1. miejsce - Hotel Bania sp. z o.o.z Białki Tatrzańskiej, w składzie: Adrian Rosół, Szymon Szlembarski. 
    Potrawa: "Podhalański" karp karp/maślanka/makaron/marchewka/ogórek kiszony/grzyby shimeji
  2. miejsce - Restauracja Bajka z Grodźca, w składzie: Marcin Klich, Kevin Cwielong 
    Potrawa: Karp/maślanka oleska/kukurydza/czerwona porzeczka/chrzan
  3. miejsce: Hotel Radisson Blu z Krakowa, w składzie: Bartosz Lenda, Patryk Studziński.
    Potrawa: Staw

Nagroda VIP: Restauracja Podpromie z Rzeszowa, w składzie: Seweryn Bałchan, Rafał...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail