Szefowie kuchni i cukierni przywitali 2020 rok w listopadzie!

2019-11-14

Już po raz trzeci, szefowie kuchni i cukierni wraz z osobami towarzyszącymi, a także przedstawiciele najważniejszych firm z branży HoReCa, spotkali się w Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku, by pożegnać stary rok. Możemy już mówić o tradycji, którą Organizator wydarzenia – Stowarzyszenie Kucharzy Polskich – zapowiada pielęgnować w kolejnych latach.

0P0A4549

Tegoroczny Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni odbył się pod hasłem SUPERHEROES. Organizatorzy zapewnili wszystkim gadżety i rekwizyty oraz profesjonalną makijażystkę, dzięki czemu zaproszeni Goście mogli...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail