Spróbuj biało-czerwonego dania w ramach Tygodnia Kuchni Polskiej

2019-11-14

Z okazji rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę, wybrane restauracje z całej Polski wprowadziły na tydzień od 11 do 17 listopada specjalne dania w kolorze flagi i zapraszają gości do kulinarnej celebracji. Tydzień Kuchni Polskiej organizowany jest po raz drugi przez sieć hurtowni MAKRO Polska w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne.

 makro

Tydzień Kuchni Polskiej odbywa się w dniach 11-17 listopada w wybranych lokalach w całym kraju, m.in. w Warszawie, Krakowie, Zakopanem i na Podhalu, Trójmieście i na Pomorzu oraz we Wrocławiu i na Dolnym Śląsku. Wyselekcjonowane restauracje wprowadziły do menu specjalne biało-czerwone dania, inspirowane kuchnią polską. W ten sposób zapraszają gości do kulinarnej celebracji rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę.

Restauracje biorące udział w...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail