Szefowie kuchni z „Top Chef” gotują w BUKOVINA Terma Hotel SPA

2014-01-16

BUKOVINA Terma Hotel SPA organizuje cykl pokazów i warsztatów dla miłośników gotowania, pragnących poznać kulinarne techniki uczestników programu „Top Chef”. Utalentowani goście i przyjaciele dadzą popis swoich umiejętności u boku Sylwestra Lisa, Executive Chef Kuchni ekskluzywnego kompleksu i jednocześnie jednego z finalistów programu. Spotkania zostały zaplanowane na cały okres ferii zimowych, czyli w styczniu i lutym. Pierwszy pokaz i warsztat odbędą się w dniach 17 – 18 stycznia (piątek, sobota).

Bukovina

Z inicjatywy Sylwestra Lisa – Executive Chef Kuchni Bukovina Terma Hotel SPA – powstał wyjątkowy projekt „Kulinarny Festiwal...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail