Zyskowna gastronomia w ramach Akademii Hotelarza

2014-02-28

Pierwsze z serii tegorocznych szkoleń Akademii Hotelarza już za nami. Ponad 30 hotelarzy - właścicieli i kadry zarządzającej hoteli z całej Polski, wzięło udział w spotkaniu poświęconym optymalizacji zysku z gastronomii hotelowej.



Andrzej Przeniosło, niekwestionowany autorytet polskiej branży gastronomicznej, hotelarz z ponad 30 letnim doświadczeniem zawodowym podzielił się z uczestnikami swoją wiedzą z zakresu m.in. menu engeneeringu, czyli metod właściwego ustalania menu w hotelu, czy kontroli kosztów w gastronomii. Wskazał na konkretnych przykładach jak należy...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail