HoReCa na Ambiente 2020

2020-01-13

Wiodące światowe targi dóbr konsumpcyjnych Ambiente obejmują trzy obszary - Jedzenie (Dining), Życie (Living) i Obdarowywanie (Giving). Od 7 do 11 lutego we Frankfurcie zostanie zaprezentowane to, co najważniejsze w spektrach dóbr konsumpcyjnych. Począwszy od tej edycji obszar restauracyjny zostanie poszerzony o osobną salę HoReCa.

 Od 7 do 11 lutego 2020 r. międzynarodowa branża dóbr konsumpcyjnych skupi się na wiodących światowych targach Ambiente we Frankfurcie, aby zająć się nowymi trendami w zastawie stołowej, wyposażeniu kuchennym, artykułach gospodarstwa domowego i wypoczynkowych, a także prezentami, dekoracją i aranżacją wnętrz. - Ambiente jest centralnym ośrodkiem dla całej branży dóbr konsumpcyjnych. Wystawcy z ponad 90 krajów wyznaczą trendy na rok 2020 i następne lata. Ponadto planujemy rozbudowę sali Dining, dlatego też nowa sala HoReCa - 6.0 będzie idealnym miejscem spotkań krajowych i międzynarodowych decydentów w segmencie hotelarskim. W ten sposób chcemy odpowiedzieć na specyficzne potrzeby branży. W przyszłości nasi goście będą mogli jeszcze bardziej skupić się na tematach, które łączą branżę hotelarską, zastawę stołową i wystrój wnętrz - mówi Nicolette Naumann, wiceprezes Ambiente.

W 2019 r. do Frankfurtu przyjechało 4 460 wystawców z 92 krajów, którzy zajęli ponad 306 tys. metrów kwadratowych powierzchni wystawienniczej brutto i prezentowali swoje nowe rozwiązania i innowacje przez pięć dni.

W 2020 r. HoReCa będzie miała swoją własną salę

Podczas Ambiente 2020 r. sala 6.0 przekształci się w dedykowaną strefę dining dla wystawców z sektora HoReCa (hotele, restauracje i gastronomia). Zajmą oni cały poziom, oferując wyspecjalizowany asortyment produktów. Przyjeżdżając do Frankfurtu będą mieli okazję zamówienia produktów do zastosowań reprezentacyjnych, zarówno z sektora HoReCa, jak i z kolekcji lifestyle’owych wystawców ze stref Living oraz Giving. Biorące udział w targach firmy specjalizujące się w tych kanałach dystrybucji można znaleźć w przewodniku Contract & HoReCa Guide.

W nowej sali będzie można spotkać około 100 wystawców z całego świata. Wśród nich znajdą się zarówno firmy z branży HoReCa, jak i bardziej wszechstronni wystawcy gastronomiczni...


Aktualności
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail