Szefowie kuchni z inicjatywy Hotelu Mały Rzym wspierają podopiecznych domu dziecka

2020-01-23

Kolacja charytatywna, z której dochód został przeznaczony na dom Dziecka w Łoniowie oraz Przytulisko dla zwierząt w Sandomierzu odbyła się 17 stycznia w Hotelu Mały Rzym. Podczas wieczoru odbyły się także licytacje, z których pieniądze wraz z przychodem z biletów trafiły na cele charytatywne. Łącznie zebrano 11 tys. zł!

maly rzym

Podczas kolacji grono szefów kuchni przygotowało 10 dań w kolejności:
Amuse bouche – Piotr Papież,  szef kuchni  Akademii kulinarnej Farutex
Przystawka nr 1 – Adrian Pycia, szef kuchni Zazie Bistro w Krakowie
Przystawka vege – Kasper Czop, szef kuchni Hotel Sokół Wellness&Spa
Intermezzo – Michał Grzegorek, chef de partie Hotel Puro ...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail