Kilkanaście tysięcy osób odwiedziło „Jedz Pij Warszawo”

2020-01-30

25 i 26 stycznia w Warszawie odbyła się pierwsza edycja festiwalu „Jedz Pij Warszawo”. Można było spróbować wielu ciekawych potraw i produktów związanych z bogatą historią i kulturą gastronomiczną stolicy.

Jedz Pij Warszawo Niedziela 83

Festiwal gościł przedstawicieli władz Warszawy, nie zabrakło osób znanych i lubianych, ekspertów, restauratorów, szefów kuchni, barmanów i sommelierów, a przede wszystkim licznie przybyłych miłośników jedzenia i picia.  Uczestnicy wydarzenia mogli wziąć udział w 23 wykładach i debatach, do których zaproszono blisko 50-ciu czołowych ekspertów w dziedzinach związanych z tematyką festiwalu. Rozmowy Mistrzów, czyli PRL na widelcu przypomniał jak kiedyś bawiły się i jadały elity, panel wywołał wiele pozytywnych emocji i wspomnień. Niezwykłym zainteresowaniem cieszyły się pokazy live cooking, warsztaty oraz barmański Flair show.

Wyjątkowe wydarzenie w Warszawie

Już pierwszego dnia Festiwalu ustawiały się długie kolejki po bilety. Program „Jedz Pij Warszawo” był tak przygotowany by każdy znalazł coś atrakcyjnego dla siebie: live cooking  i degustacje, karnawał przekąsek i zakąsek, warsztaty kulinarne i koktajlowe, spotkania z najlepszymi szefami kuchni, sommelierami i barmanami, strefa WEGE WAWA i targ festiwalowy oraz pokazy, wykłady i debaty wokół tematu...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail