Polska kuchnia kotletem stoi. Alternatywą jest kuchnia roślinna

2020-03-09

Jemy zdecydowanie za dużo mięsa, a to nie jest dobre ani dla zdrowia, ani dla środowiska. Na szczęście coraz więcej osób świadomie podchodzi do tematu odżywania eliminując z menu kotlety schabowe czy dewolaje. Czym je zastąpić?

michiderka

Alternatywą jest kuchnia roślinna, która bazuje na potrawach zrobionych tylko i wyłącznie z roślin, bez dodatku żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego. Co ciekawe do przygotowania dań nie wykorzystuje się nawet miodu. Wszystkie składniki są niskoprzetworzone, bliskie naturalnej formie. Dzięki temu posiłki są pełne mikroelementów, błonnika, witamin. Nie ma sztucznych poprawiaczy smaków, konserwantów, itp.

Kuchnia...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail