Jak polepszyć zrównoważony rozwój w kuchni

2020-03-19

W jaki sposób można sprawić, aby kuchnia profesjonalna była jeszcze bardziej zrównoważona i sprostać wymaganiom gości w związku z zaangażowaniem w ochronę środowiska naturalnego?

dzifm 17

Przede wszystkim:

 

  1. Planowanie zakupów.

Optymalne i długoterminowe planowanie zakupów zapobiega zbędnym wydatkom i marnotrawieniu produktów spożywczych. Nowoczesne urządzenia RATIONAL rejestrują, jakie potrawy są w nich przyrządzane, jak często oraz w jakich ilościach, a także w jakich godzinach uruchamiane są poszczególne ścieżki przyrządzania. Z wykorzystaniem tych danych można bardziej precyzyjnie zaplanować, czego kuchnia potrzebuje do pracy.

 


Komunikaty Branżowe
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail