Najlepsi kucharze świata gotują w swoich domach on-line

2020-04-08

Makaron z osso bucco i mięsem według Massimo Buttury, nowojorski gulasz z kurczaka z czerwonym winem Erica Ripert’a czy boczek duszony ze słodką kapustą jak w latach 30-tych według Marcina Przybysza. Najlepsi kucharze na świecie, z powodu pandemii koronawirusa zmuszeni do zamknięcia swoich restauracji, otworzyli wrota domowych kuchni i z pomocą social mediów dzielą się przepisami, poradami i tajnikami sztuki kulinarnej. To pomysł, aby odejść od rutyny na wielkanocnym stole. 

massimocookingathome

Od czasu ogłoszenia kwarantanny szefowie kuchni na świecie zostali pozbawieni możliwości gotowania dla gości swoich restauracji. Goście restauracji zaś zmuszeni zostali do samodzielnego gotowania, o której to sztuce często nie mają zbyt szerokiej wiedzy. Wielu z najbardziej rozpoznawanych i cenionych kucharzy na świecie postanowiło wykorzystać swoją sławę i moment,
w którym wszyscy jesteśmy aby nauczyć chętnych gotować łatwo i smacznie. Tym samym znowu mogą spotykać się z gośćmi i czarować smakiem (co jest im potrzebne do życia jak powietrze)
a oglądający ich ludzie mają niepowtarzalna okazję aby nie wychodząc z domu odkryć tajniki sztuki kulinarnej i podnieść poprzeczkę we własnej kuchni.

Jednym z...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail