Szefowie kuchni zawalczą o Grand Prix

2012-04-18

Wielkimi krokami zbliża się 25 maja- dzień, w którym restauracje z Białegostoku, Poznania i Gdyni zainicjują pierwszą Noc Restauracji. Już teraz lokale prześcigają się w wymyślaniu unikatowych potraw i pokazów kulinarnych,  które będą stanowiły kolejne akty kulinarnego spektaklu. Większość restauracji biorących udział w akcji, otwarta będzie do godziny 04:00, a na odwiedzających czekać będą zniżki od 25 do 50%, pokazy kulinarnego mistrzostwa oraz specjalne nocne dania. rywalizujące o Grand Prix Nocy Restauracji.

 


W piątek, 25 maja, w Białymstoku, Poznaniu i Gdyni, w ramach konkursu na Nocne Danie,  szefowie kuchni przygotują niecodzienne potrawy, które zawalczą o  Grand Prix Nocy Restauracji przyznawaną przez gości za...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail