nowe miejsce

Nobu Warsaw otwarta. Co znajdziemy w menu?

2020-07-22

Ruszyła restauracja Nobu Warsaw w Hotelu Nobu, który pierwszych gości przyjmie 3 sierpnia. Szefem kuchni jest Yannick Lohou, który swoje doświadczenie zdobywał m.in. w Nobu Hotel Barcelona. Warszawska restauracja jest 46 lokalem gastronomicznym tej luksusowej marki lifestylowej założonej przez szefa kuchni Nobu Matsuhisę, aktora Roberta de Niro i producenta Meira Tepera.

Koncepcja warszawskiej restauracji Nobu, zgodnie z ideą marki, oparta jest na nowatorskiej kuchni szefa Nobu – to klasyczna kuchnia japońska stworzona ze składników pochodzących z Ameryki Południowej. W menu znaleźć można dania, które charakteryzują markę Nobu, takie jak jak Toro Tartar z Kawiorem czy Wołowina Toban-Yaki. W menu dostępna jest również sekcja Nobu Now, gdzie zawarte będą najlepsze przepisy szefów kuchni restauracji Nobu na całym świecie. Dopełnieniem kulinarnych wrażeń ma okazać się wielodaniowe menu degustacyjne Omakase, które goście zamawiać będą w ciemno.

Podążając za historią smaków marki, można odkryć sekrety powstania jej najbardziej rozpoznawalnych dań.

NEW STYLE SASHIMI

Salmon Sashimi New Style 1024x683
Pierwsza restauracja Nobu Matsuhisa...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail