patronat medialny

Uczestnicy Konkursu Czas na rybę! 2020 wyłonieni

2020-09-28

Znamy uczestników Konkursu Czas na rybę! 3 i 4 października 2020 r. w Zamku Książęcym w Niemodlinie o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia będą walczyli szefowie kuchni oraz uczniowie szkół gastronomicznych.

W Konkursie dla Szefów Kuchni, 4 października 2020 r. o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i sera koziego z Kozi Dar konkurować będą: 

1. Arkadiusz Dziakowski i Mariusz Drałus z Restauracja Agawa z Wrocławia
2. Norbert Koch i Jan Krawczyk z Bursztynowa Bistro z Warszawy
3. Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak z Art Hotel z Wrocławia
4. Bartosz Lenda i Patryk Studziński z Radisson Blu Hotel, Kraków
5. Marek Filimowski i Szymon Tomaka z Grand Hotel Boutique z Rzeszowa

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail