Pięć trendów kulinarnych

2014-02-07

Trendy w smakach 2014 to raport opublikowany przez ekspertów z McCormick i Kamis.

bar-238509

Od 2000 roku McCormick realizuje program Trendy w Smakach, projekt mający na celu wychwytywanie nowych trendów kulinarnych na świecie. Pierwszy polski raport Trendy w Smakach został ogłoszony przez markę Kamis w 2013 roku. Raport ma wpływać na sposób postrzegania kuchni we wszystkich zakątkach świata. W tym roku za cel twórcy postawili sobie opisanie smaków łączących ludzi w zglobalizowanym świecie. Jednym z takich trendów jest coraz większa fascynacja chili. – Gdziekolwiek nie spojrzeć, ludzie coraz bardziej doceniają całą gamę smaków i ostrości, których dostarcza im chili – mówi Magdalena Bartoszewicz, PR manager Kamis. – Coraz chętniej sięgamy po ostre przyprawy, mieszanki przyprawowe oraz pikantne składniki dań, takie jak papryczki Jalapeno czy pieprz Cayenne.

5 NAJWAŻNIEJSZYCH TRENDÓW


1...

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail