nowe miejsce

Rzemieślnicza piekarnia Chaud Pain otwarta

2020-12-17

Piekarnia Chaud Pain ruszyła ze stacjonarną sprzedażą produktów. Dotychczas pieczywo z rzemieślniczej piekarni można było przedpremierowo nabyć jedynie w restauracjach Epoka i Bez Tytułu, które również należą do grupy Project Warszawa. Chaud Pain w swojej ofercie proponuje m.in. chleb na zakwasie, francuskie croissanty, maślane wypieki i nietuzinkowe kanapki. 

DSC 5781m

Urokliwe wnętrze w budynku Hotelu Europejskiego przy ulicy Ossolińskich prezentuje przytulny wystrój, wokół którego roztacza się wspaniały zapach świeżo wypiekanego chleba i słodkich przysmaków. 

Chaud Pain (czyt. “szo pę” z fr. oznacza gorący chleb) to piekarnia, która przede wszystkim stawia na jakość pieczywa. Chleb, który dostępny jest w piekarni, można przechowywać przez kilka dni i cały czas cieszyć się jego wyjątkowym smakiem. Przepisy, z których powstaje pieczywo i słodkie, rumiane wypieki, sięgają...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail