Po gali Gault&Millau

2014-12-03

Modest Amaro najlepszym szefem kuchni według przewodnika Gault&Millau.

Podczas uroczystej Gali Finałowej związanej z wydaniem pierwszej edycji przewodnika Gault&Millau Polska 2015 oficjalnie ogłoszono nazwiska najlepszych szefów kuchni z całej Polski. Nagrody wręczono w 5 kategoriach, a zwycięzcy zostali wybrani spośród 5 nominowanych w każdej z kategorii. Poniżej lista zwycięzców i wyróżnionych.

01

02

Laureaci Gault&Millau Polska 2015 w poszczególnych kategoriach:

Szef Roku 2015 – Wojciech Modest Amaro, Atelier Amaro, Warszawa
Szef Jutra 2015 – Andrea Camastra, Restauracja Senses, Warszawa
Młody Talent 2015 – Witek Iwański, Restauracja Aruana, Serock
Kobieta Szef 2015 – Agata Wojda, Restauracja Opasły Tom, Warszawa

Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail