patronat medialny

TOP 20 Restauratorów na wirtualnej scenie MADE FOR Restaurant 2021

2021-04-09

TOP 20 restauratorów, którzy walczą o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant to nowi liderzy branży gastronomicznej. Niezwykle otwartych i walecznych usłyszycie podczas najbliższej edycji, która odbędzie się już 20 kwietnia. To będą restauratorzy z całej Polski. Już teraz zapraszamy do bezpłatnej rejestracji.

 cover twarze eksperci logo 1

Restauratorzy powalczą o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant i tytuł prawdziwego ,,FIGHTERA 2021 roku”. O tym, kto zostanie zwycięzcą, zadecyduje Jury Profesjonalne oraz uczestnicy wydarzenia. Jednak nie rywalizacja i nagrody będą w centrum uwagi, tylko przedsiębiorcy prezentujący swoje sukcesy i porażki z ostatniego roku, które mogą pomóc innym z branży rozwinąć się lub utrzymać na powierzchni. Udział w konferencji jest całkowicie bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja. Wydarzenie pod hasłem ,,FIGHTERS” odbędzie się w formule on-line.

Szczególne miejsce w programie poświęcone będzie wsparciu wyjątkowych miast: Miasta Gdyni i Miasta Kraków - Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej 2019, dla których gastronomia to istotny kawałek turystyki.

 

Konferencja MADE FOR Restaurant 2021, edycja FIGHTERS to zbiór wiedzy i doświadczeń TOP 20 Restauratorów, którzy opowiadając swoje historie sukcesów i porażek w trakcie pandemii, przedstawią osobiste recepty na dostosowanie się. Ich nazwiska będą codziennie ujawniane na stronie konferencji. W ten sposób organizatorzy chcą podkreślić, że choć tylko jeden restaurator finalnie otrzyma tytuł FIGHTERA 2021 roku, to wszyscy wyróżnieni zasługują na miano zwycięzców za codzienny trud i walkę o przetrwanie.

Wśród TOP 20 Restauratorów MADE FOR Restaurant są:

Beniamin Bielecki z restauracji Bibenda w Warszawie, Agata i Michał Kuter z restauracji A Nóż Widelec w Poznaniu, Jan i Monika Pawlak z restauracji Cafe La Ruina i Raj w Poznaniu, Marcin Miecznikowski z restauracji The PARK w Grodzisku Mazowieckim i The Alchemist w Warszawie, Stanisław Magdij z restauracji Bierhalle w Warszawie i Rebel Tang, Anna Bocheńska-Wiatr z restauracji DIFFERENT w Warszawie, Sylwia Biały z restauracji...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail