gastronomia

Restauracja Foccaccia: nigdy nie idziemy na skróty jeśli chodzi o składniki

2021-05-27

Rozmowa z Michałem Molendą, dyrektorem zarządzającym ds. gastronomii.

 Foccaccia 2

Jaki plan działania wdrożył państwa zespół zarządzający hotelami i restauracją po ogłoszeniu obostrzeń dotyczących gastronomii w wyniku pandemii?

M.M.: Sprawnie wdrożyliśmy nowe procedury, między innymi te dotyczące dezynfekcji. Oprócz tego przeszkoliliśmy cały personel w zakresie zachowania bezpieczeństwa i odpowiednich odległości – zgodnie z aktualnymi wytycznymi sanitarno-epidemiologicznymi. Dla mnie jako szefa kuchni oraz dla mojej załogi, największym wyzwaniem był brak gości w restauracji. Gotujemy, funkcjonujemy i podnosimy swoje kompetencje właśnie po to, aby zadowolić gości, a największą satysfakcją jest dla nas ich pozytywna opinia.

Czy catering Belotto i seria Pasta Box to koncepty, które zostały stworzone w odpowiedzi na potrzeby gości w pandemii, czy okres lockdownu tylko wzmocnił działanie tych gałęzi biznesu hotelu Belotto i restauracji Foccaccia?

M.M.: Kiedy dowiedzieliśmy się o rozporządzeniu dot. zamknięcia gastronomii, postanowiliśmy od razu zacząć działać i dostosować menu do panujących realiów. Zorganizowaliśmy burzę mózgów razem z całym zespołem, aby poszukać najlepszego rozwiązania. Mieliśmy oczywiście na uwadze potrzeby...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl

To też może Cię zainteresować









 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail