Najbardziej zaskakujące dania, których spróbujesz podczas Restaurant Week

2021-09-24

 

 

Dziczyzna w sosie czekoladowym, lody z boczkiem a może kawior z warzyw? Jesteście ciekawi jak smakują takie nietuzinkowe połączenia smaków? Koniecznie wybierzcie się na Restaurant Week i spróbujcie najbardziej zaskakujących dań #SpozaKarty. Rezerwacje trwają w aplikacji (https://app.rclb.pl) i na https://RestaurantWeek.pl. Poniżej znajdziecie dania, które zdecydowanie warto spróbować!

 

 

 Jesienna edycja Restaurant Week potrwa do 26 września. Specjalnie na Festiwal restauracje przygotowały unikalne menu #SpozaKarty. W cenie 59zł, na wszystkich Gości czeka 3-daniowe menu oraz festiwalowy koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic. Jakie zaskakujące połączenia smaków proponują restauracje? Sprawdźcie!

Kaczka w sosie z pędów sosny - Elixir by Dom Wódki (Warszawa)

Wolno pieczona pierś kaczki, wiśnie w żelu, mus marchewki z wanilią, brukselka z orzechami, pieczony ziemniak z tymiankiem, sos z pędów sosny.

Elixir 2


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail