Nowy numer ¨Restauracji"

2021-10-04

Nowy numer "Restuaracji" jest już dostępny! Temat numeru to: Czystość w restauracji. 

RS I okl 05 2021

Maseczki, żele, dystans już nikogo nie dziwią, wszyscy do nich przywykliśmy, nieprawdaż? W restauracjach gość wręcz oczekuje przetartego blatu, świadomej czystości obsługi i mitycznego już dozownika. Temat czystości jest wielowymiarowy, musimy zrozumieć normy prawne, przeszkolić personel i wdrożyć metody działania pozwalające nam na bezpieczne prowadzenie restauracji. W temacie numeru przyglądamy się także nowym technologiom w czystości gastronomicznej.

O tym, jak wizerunkowo brak higieny może wpłynąć na wizerunek restauracji i jak stawić czoła nieprzychylnemu komentarzowi, wyjaśnia w swoim felietonie Anna Dębska.

Z kolei Magda Malutko odkrywa przed nami świat influencerów. Budowanie relacji z nimi jest dziś nie tylko na topie, ale to także ważny kanał...


Polecamy
Strefa prenumeratora


  Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata RYNKU TURYSTYCZNEGO to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.rynek-turystyczny.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 20
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego na stronie www.sklep.pws-promedia.pl
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Restauracji napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl


 




Strefa prenumeratora
ARCHIWUM ONLINE RYNKU TURYSTYCZNEGO:
Login:
Hasło:
Zapomniałem hasło


E-tygodnik
Bądź na bieżąco
Jeżeli chcesz otrzymywać w każdy poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, zapisz się do listy subskrybentów.



Jeżeli chcesz wypisać się z listy odbiorców newslettera, wpisz adres e-mailowy i kliknij "rezygnuję".
Twój e-mail